Защо е този блог за херния?

Реших да създам този блог за да отговоря на най-задаваните ми въпроси относно различните видове хернии и тяхното лечение. В цялата ми практика досега (става въпрос за 20 годишен опит) най-често срещания проблем е именно хернията.Какво всъщност е хернията? Кога човек трябва да се замисли, че може да има херния? Какъв преглед е необходим?

Ако не успеете да си отговорите на тези въпроси в моя блог, то чувствайте се спокойни да ми пишете или да се обадите по телефона. Възможно е да не ви вдигна, но не се притеснявайте винаги връщам обаждане.

2 thoughts on “Защо е този блог за херния?

  1. Имам лапароскопска операция на левостранна ингвинална индиректана херния . Вече измина месец и половина след самата операция и започнаха да ми се появяват същите симптоми,а именно не мога да уринирам нормално. това нормално ли е? Възможно ли е да е от такерите и ако не от какво може да бъде?

    • Здравейте. Най вероятно оперативната техника използвана при Вашата операция е TAPP. Използваните такове поставени на правилното място не биха могли да доведат до посочените оплаквания. Интраоперативно се поставя уретрален катетър, който би могъл да доведе до микционни смущения, но Вие сте имали оплаквания преди операцията, така ,че оперативната намеса едва ли е причината. Консултация с уролог може да даде решение на проблема. Къде и от кого сте опериран също е от значение. Възрастта също. Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*